Vil du med på rejsen mod DP World Tour?

Min ambition har altid været at etablere mig på DP World Tour. Jeg er overbevist om, at jeg har hvad der skal til, men "rejsen" er ikke gratis. Hvis du gerne vil følge med på tæt hold, og samtidig støtte mig når jeg laver birdies, så kan du hjælpe mig til at nå mine mål og drømme. 

Bliv medlem af min Birdie-klub!

Medlemskabet kan enten tegnes som privat person eller som erhverv og er gældende for de turneringer jeg deltager i på Ecco Touren, Nordic League, Challenge Touren og DP World Tour fra indmeldelsesdato til og med 2023. Medlemskabet forlænges automatisk med et år, med mindre der kommer en skriftlig opsigelse senest 30/11/23.

Som medlem af min Birdie-klub tilbyder jeg:

  • Nyhedsbrev 1 gang om måneden
  • Deltagelse i min årlige sponsorturnering med gode præmier
  • Deltagelse i lodtrækning om vingaver hvert kvartal, til en værdi af kr.500,- (Første gang, april 2023 og ved min. 10 medlemmer)
Ved medlemskabet støtter du med et selvvalgt beløb pr. birdie (minimum 5,- kr.), eagle (minimum 25,- kr.) samt hole-in-one (minimum 100,- kr.) i de turneringsrunder jeg spiller som angivet ovenfor. Der støttes med minimumsbeløbet for alle tre kategorier, hvis ikke større beløb angives. Minimumsstøtte vil på en normal sæson betyde støtte omkring 1.500 - 2.000 kr. pr. år. for et medlemskab af birdieklubben. 

Hvis der angives støtte på 4 x minimum pr. kategori eller mere, kan man fastsætte en maksimalgrænse for støtte, dog minimum 6.000 kr.

UDFYLD BLANKETTEN HERUNDER OG ANGIV BELØB DU ØNSKER AT STØTTE MED. 

INDMELDELSE I BIRDIEKLUBBEN

Afregning sker månedsvis efter faktura med betaling via mobilepay eller bankoverførsel.