2024 andet år som professionel

Mit første år som professionel (2023) har været utroligt lærerigt. Jeg fik spillet en masse turneringer, lærte en del nye baner at kende, og fik etableret mig godt med de andre professionelle på Nordic Golf League. En væsentlig læring har været, at det er vigtigt med turneringspauser. Dels for at komme lidt væk fra konkurrence golfen, men også for at få flere træninger, samt lidt afslapning med vennerne. For det er vigtigt at alt omkring mig ikke kun handler om golf.

I vinterpausen har jeg arbejdet ved Golf Arena Aarhus. Mit team og jeg har arbejdet med at drage læring af mine statistik data, og lagt en plan for hvad der skal trænes på. Jeg har været til fysisk tjek og styrketrænet for at opbygge muskelmasse. Yderligere har jeg justeret lidt på mit setup og teamet omkring mig, for at få mere træning og fokus ind på min performance. På og udenfor turneringsugerne. Jeg glæder mig til at komme i gang medio februar, og tage ultimo januar på træningslejer i Spanien.

Der er også deltagelse i NEXT Golf Tour i vinterpausen. En fed måde at holde sig konkurrence klar. Jeg klarede cut i alle turneringer, og kom i sæsonfinalen. Samlet sluttede jeg 67 på Order of mMerit, ud af 700 spillere, hvilket er fint tilfredsstillende når jeg også over vinteren har arbejdet med nogle svingjusteringer. Jeg ser med optimisme på min udvikling. Glæder mig til at arbejde tæt sammen med min træner, og ser frem til min 2. sæson som professionel golfspiller.

Sæsonen er begyndt i Spanien og Polen, og vi har nu taget hul på de danske og svenske turneringer. Jeg har fået min første top-10 placering som professionel, hvilket er tilfredsstillende, og giver masser af motivation til at arbejde videre med min udvikling i jagten på en sejr.

 

Udviklet i samarbejde med By Fogstrup

Jeg har været med til at udvikle en virkeligt flot golf yardage book holder i lækkert Hunter kvalitets læder. Designet kombinerer funktionalitet og kvalitet, så denne yardage book og scorekort holder sikre, at ens baneguide og scorekort ikke bliver nusset eller vådt når man er på golfbanen.

Det har været en spændende proces, hvor jeg har haft forskellige designs til test på golfbanen, og vi er endt med dette helt enkle design, hvor der ikke er noget overflødigt der fylder og giver buler. Det gør den er virkelig behagelig at have i baglommen under hele runden. Samtidig er dens lommer dimensioneret så man kan se hele baneguiden, mens yardage bogen er holdt ordentligt fast, også når man tager den er op af lommen.

By Fogstrup er en familieejet virksomhed bestående af Morten, Marc og Camilla, som gennem flere år har designet og produceret smukke læderprodukter i virkeligt høj kvalitet. Tag et kig på deres hjemmeside, de laver nogle rigtigt lækre og flot designede lædervarer.

Se mere om vores yardage book på By Fogstrups hjemmeside.