Teamet omkring mig

Nicolai Røgen Jensen, Head Pro

Nicolai Røgen Jensen er pr. 1. januar 2024 ny head pro i Odder Golfklub. Nicolai er uddannet PGA træner under Christian Nygaard i klubben. Nicolai har en aktiv elitekarriere bag sig, og spillede på øverste niveau i Danmarksturneringen for hold med bla. Silkeborg Golfklub. Som amatør har Nicolai spillet med i flere Ecco Tour turneringer, og kender derfor kravene til niveauet på Nordic Golf League. Nicolai har også vundet PGA Teachers turneringen - det danske mesterskab for golftrænere – to gange i træk.

Lars Robl, mentaltræner

Med en baggrund i de danske specialstyrker, et akademisk fundament inden for psykologi og en dokumenteret historie i forandringsprocesser inden for erhvervs- og sportskulturer, er Lars Robl specialiseret i high-performance coaching. Lars har stor erfaring fra en række sportsgrene, og hjælper mig med at blive den bedst mulige version af mig selv. Lars giver mig redskaber til at arbejde professionelt med de mentale aspekter af spillet og min performance, som er en fast bestanddel af al professionel elitesport.

http://www.larsrobl.com/

Thomas Hyldgaard, fysioterapeut

Som fysioterapeut og klinikejer i Fys&Sund, kombineret med en Mckenzie-uddannelse i behandling af nakke- og rygsmerter hjælper Thomas mig med at holde kroppen og fysikken kørende. I en sport med mange ensidige gentagelser, er massage, udstrækning og behandlinger vigtige, for at kunne performe på top-niveau. Thomas er også uddannet akupunktør, og hjælper med at holde min krop kørende så jeg fysisk kan performe bedst muligt.

https://www.fysogsund.dk/thomas-hyldgaard-fysioterapeut-klinikejer-fyssund-randers

Jakob Holst, fysioterapeut

Fysisk træning og golfrelaterede fysiske øvelser er en væsentlig bestanddel af optimal performance og udbygning af min fysik. Her hjælper min fysioterapeut og personlige træner Jakob, som er uddannet indenfor det landsdækkede Golfklinik koncept, med at fastlægge mit træningsprogram så jeg kan udbygge min fysik på de områder der styrker mit golfspil mest muligt. Jakob laver fysiskes golftests og sammentætter mit træningsprogram.

https://motusfit.dk/golf/